Jdi na obsah Jdi na menu

S Vajgarem vítězně

V sobotu 5.3. jsme jeli odehrát poslední domácí utkání na zimní stadion do Vimperku a současně i poslední letošní utkání s celkem KLH Vajgar Jindřichův Hradec.

V základní části soutěže jsme měli s tímto celkem téměř vyrovnanou bilanci-jedna remíza 2:2 a jedna výhra 3:2.V nadstavbové části soutěže jsme dokázali soupeře porazit v obou zápasech-nejprve 8:1 a nyní 5:1.

Toto utkání bylo stejné jako většina předchozích zápasu nadstavbové části.Jak jsme zde již několikrát psali,tak to,že jsme nyní nuceni hrát víceméně se slabšími soupeři,našim hráčům vůbec neprospívá.Přizpůsobují se hře soupeře a kvalitních zápasu je minimum.

V sobotním utkání dal soupeřův trenér prostor na zapracování mladším a méně zkušenějším hráčům a ty ostatní přesunul do šestek.Podle toho kvalita zápasu vypadala-další průměrně sehraný zápas z naší strany a i přesto,že jsme obdrželi jeden jediný gól,opět trochu vázla obranná činnost.

Závěrem je třeba poznamenat,že jsme se v sobotu museli obejít bez pár kvalitních hráčů.Verča skvěle reprezentovala HC Strakonice-byla vybrána do " Výběru ligy ČR do 15.let" a František Honsa se o víkendu úspěšně zúčastnil závodů v běhu na lyžích.

Těšme se tedy na další sobotní zápas do Třemošné,kde nám určitě nic nedarují.Hodně štěstí!!

 

       HC STRAKONICE - KLH VAJGAR JINDŘICHŮV HRADEC  5 : 1 (3:1,0:0,2:0)

branky: PÁLA 2, HAD, KOLDA, HERC

asistence : PÁLA 2, KOLDA, BLÁHA

sestava: JANÁČEK

                HAD,PÁLA,KOLDA,CHVAL,BURIAN,

                ŠKOLA,ŠPIČKA,HERC,BLÁHA,MĚCHURA,HOKR